Londýnsky bar čelí nečakanému náporu hostí, spieva o ňom Taylor Swiftová

2024-05-03 20:00:00 |   |    | 

Londýnsky bar The Black Dog v posledných dňoch čelí enormnému a nečakanému náporu hostí. V najnovšom albume populárnej americkej speváčky Taylor Swiftovej sa totiž objavila pieseň spomínajúca bar toho mena. Fanúšikovia si to vyložili po svojom a podnik na juhozápade britskej metropoly zobrali útokom, píše The Standard.



Vedenie podniku sa veľmi rýchlo prispôsobilo a začalo ponúkať "Swift burgre" alebo koktaily inšpirované popovou hviezdou. Zákazníkom, ktorí v piatok večer zaspievali kúsok piesne od Swiftovej, personál dokonca natočil pol pinty piva zadarmo.

Speváčka v texte piesne spieva o tom, že niekto, s kým si donedávna bola blízka, si zabudol vypnúť aplikáciu na zdieľanie polohy a šiel do baru The Black Dog. Fanúšikovia Swiftovej si to vyložili ako zmienku o speváčkinom bývalom priateľovi, britskom hercovi Joeovi Alwynovi. Speváčka sa k tomu nevyjadrila, ale podľa médií podobné hádanky či indície nie sú v jej tvorbe výnimočné.

"Toto je efekt Taylor Swiftovej - čokoľvek, čoho sa dotkne, sa stane virálnym. Sme nadšení," uviedla Amy Cowleyová, ktorá pracuje v bare The Black Dog. "Nie sme si istí, či nás naozaj navštívila. Možno áno a my to ani nevieme. Je to len možnosť, ale je skvelé, ako fanúšikov udržuje v napätí," dodala Cowleyová.

Swiftová s Alwynom chodila šesť rokov, rozišli sa vlani v apríli. Už skôr spomenula miesta v Londýne, kam spoločne chodievali.

Swiftová minulý týždeň vydala svoj jedenásty album s názvom The Tortured Poets Department (Oddelenie utrápených básnikov). Desiatky miliónov fanúšikov po celom svete sa nakoniec dočkali dvojalbumu, na ktorom nájdu 31 skladieb. Podľa recenzií sú opäť veľmi osobné a podobne ako pri predchádzajúcej tvorbe sú ústredným motívom predošlé speváčkine vzťahy.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: ČTK

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa