V Indii zablúdil vlak: Cestujúci sa zobudili inde, ako plánovali

2017-11-29 08:00:00 |   |    | 

V Indii minulý týždeň zablúdil vlak a prešiel viac ako 160 kilometrov v nesprávnom smere. Asi 1 500 cestujúcich z Dillí sa o štvrtej nadránom dozvedelo, že vlak sa nachádza v úplne inom indickom štáte, než do akého mal smerovať.



 

"Vlak vyrazil o desiatej večer a krátko po polnoci prišiel do mesta Mathura v štáte Uttarpradéš. Ale okolo štvrtej nadránom sme si uvedomili, že vlak sa nachádza v štáte Madhjapradéš, kde vôbec nemal byť," povedal médiám jeden z cestujúcich.

Britská BBC pripomína, že nejde o prvý raz, keď vlak v Indii zablúdil. V roku 2011 sa napríklad vyše tisíc cestujúcich vo vlaku, ktorý mal smerovať z Tirupati do Váránasí v štáte Uttarpradéš, ocitlo neplánovane v štáte Ándhrapradéš. Vlak sa im podarilo zastaviť v mestečku vzdialenom 260 kilometrov od pôvodného cieľa, kde cestujúci vzali útokom železničnú stanicu a dožadovali sa od kompetentných vysvetlenia.

Pred necelým týždňom zas rušňovodičovi v juhoindickom štáte Karnataka ušla lokomotíva a dostihol ju až po 13-kilometrovej naháňačke, ktorú absolvoval na motorke.

 

 

Zdieľať článok na Facebooku

Ilustračné
Foto: Thinkstock
Zdroj: SITA, ako

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa